det handlar om 

Hantverk 


Därför bygger vi gärna våra hus från grunden istället för att montera färdiga hus från fabrik. På så vis kan vi ge dig möjligheten att vara kreativ, och tillsammans kan vi se till att din vision blir till verklighet. Genom att bygga från grunden kan vi garantera att det inte tummas på kvalitet eller det långsiktiga resultatet. Vi sätter stort värde i att kunna återkomma till varje projekt i framtiden och då vara lika stolta och nöjda som dagen det byggdes. Genom att vi får vara med dig från start och ända in i mål får vi även möjligheten att hålla ihop logistik och se till helheten, vilket alla sparar tid och pengar på. 

Vi har inte bara erfarna och skickliga byggare i vårt arbetslag, dessutom har vi ett starkt kontaktnät av lokala och pålitliga samarbetspartners inom t.ex. måleri, VVS, el och transport. Vi är ett arbetslag, även om vi är olika företag.

Vi har aldrig varit rädda för utmaningar, därför har vi vuxit till ett starkt och mångsidigt företag sedan Marcus Hyttmo startade upp  2005. Idag är vi drygt 20 anställda med en stor kunskapsbredd inom många områden. 

Vi älskar att bygga tillsammans och vi vill alltid lära oss mer, därför blir vi bara bättre!